"Mercedes" prodao 10 vozila "smart" rent-a-karu

Bez autora
Mar 14 2010

Mercedes bens Beograd sklopio je na Beogradskom sajmu ugovor sa renta kar kućom "AAA" (franšiza) o prodaji 10 automobila "smart". Ovo je drugi kontigent od 10 vozila "smart" koji se isporučuju toj renta kar kući, posle godinu dana, a još 15 istih vozila isporučeno je pre dva dana kompaniji "Vulko gudjir". Reč je o malom gradskom vozilu, dugom svega 2,69 metara, sa prosečnom ptrošnjom od samo 3,4 litra benzina na 100 kilometara i koje je za proteklih godinu dana osvojilo tržište. "Mercedes" je do sada na Sajmu prodao ukupno 13 vozila iz tri različita brenda. Najbolja prodaja se očekuje, kao i uvek, neposredno posle sajma. U toku sajma prodata su i dva hibridna modela S klase, koji koštaju po oko 150.000 evra, ali je najveće interesovanje bilo za novu E klasu koja ima odličnu cenu od 39.500 evra.

"Mercedes" prodao 10 vozila "smart" rent-a-karuMercedes bens Beograd sklopio je na Beogradskom sajmu ugovor sa renta kar kućom "AAA" (franšiza) o prodaji 10 automobila "smart".

Direktor "Mercedesa" Miloš Vujanović kazao je da je ovo drugi kontigent od 10 vozila "smart" koji se isporučuju toj renta kar kući, posle godinu dana, a još 15 istih vozila isporučeno je pre dva dana kompaniji "Vulko gudjir".

Reč je o malom gradskom vozilu, dugom svega 2,69 metara, sa prosečnom ptrošnjom od samo 3,4 litra benzina na 100 kilometara i koje je za proteklih godinu dana osvojilo tržište, rekao je on.

Vujanović je napomenuo da je "Mercedes" do sada na Sajmu prodao ukupno 13 vozila iz tri različita brenda, sa čime on nije zadovoljan i dodao da se najbolja prodaja očekuje, kao i uvek, neposredno posle sajma.

U toku sajma prodata su i dva hibridna modela S klase, koji koštaju po oko 150.000 evra, ali je najveće interesovanje bilo za novu E klasu koja ima odličnu cenu od 39.500 evra, rekao je direktor.

On je dodao da su velikom interesovanju doprineli i dobri uslovi lizinga uz kamatu od 3,99 odsto i učešće od samo 20 odsto.

Prodata su i dva premijerno izložena "Mercedesova" kabrioleta, ali se očekuje da će tokom vikenda prodajni rezultati biti još bolji, kazao je Vujanović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik